Sve veće interesovanje mladih za treniranje u našem klubu

Sa ponosom možemo reći da brže nego što je planirano dolazi do velikog interesa mladih za uključivanje u trening proces i rad omladinskih selekcija.

Ovo je dokaz da je prepoznat izuzetno kvalitetan rad naših trenera u omladinskom pogonu, a riječ je o sportistima koji nesebično prenose svoje znanje i iskustvo za budućnost našeg kluba. Drago nam je reći da smo obezbedili sredstva za nabavku opreme za omladinske pogone i trenere kako bismo pojačali osećaj pripadnosti klubu mladih nada. Najavljujemo da ćemo iduće takmičarske sezone prijaviti ekipe za takmičenja pod pokroviteljstvom Rukometnog saveza.

Također, u okviru proslave godišnjice kluba koju planiramo sportski i svečano obeležiti, pružićemo priliku mladim nadama da odigraju nekoliko utakmica sa ekipama naših sportskih prijatelja. Uz sve ovo napominjemo da se u seniorskom takmičenju borimo sa najmlađom ekipom od svih u takmičenju, koja polako stiče iskustvo igranja utakmica koje pojedini igrači nisu imali do ove takmičarske sezone. Ono što je sigurno jeste da je klub oživeo rad, a rezultati će doći vremenom.

Dragi prijatelji rukometa, pozivamo vas da pružite podršku ovim mladim ljudima, a prva prilika je već ovog vikenda kada seniori dočekuju RK Jajce.

Upravni odbor RK Borac Travnik